сряда, 6 ноември 2013 г.

Sono grata

Sono grata... - видях тези думи в книгата "Яж, моли се и обичай". В превод означават: Благодарна съм!
Рядко се замисляме за това, какво имаме в живота си. Но винаги се сещаме за това, което нямаме. Чувстваме се тъжни от факта, че не можем да си позволим още един чифт обувки, но не се сещаме че има хода, които нямат дори един. Казваме, че не сме материални личности, но сме точно такива. Светът в който живеем е такъв. И аз съм такава, всеки от нас е такъв. Не е лошо да притежаваш, лошо е да не го оценяваш.
Сигурна съм, че всеки от нас може да каже думите "Благодарен съм".
Аз съм благодарна за това, че всяка сутрин се събуждам и виждам новия ден през прозореца си. Благодарна съм, че имам два крака, с които стъпвам и две ръце, с които прегръщам. Благодарна съм, че имам семейство. Благодарна съм, че имам шанса да видя света около мен. Благодарна съм, че съм здрава. Благодарна съм, защото някои хора нямат и това, което имам аз.
Освен че съм благодарна сега, благодарна ще бъда и в бъдеще, когато намеря човека който ще благодари, че ме е срещнал. Благодарна ще бъда, когато създам свое семейство, когато прегръщам децата си. Ще бъда благодарна, че ми е даден шанса за пълноценен живот.
За това, хора, бъдете благодарни! Щастието е в малките неща, а те дават смисъл на големите!
1 коментара:

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena