вторник, 1 декември 2015 г.

Какво ново - Зима 2015



Здравейте! Ето, че и тази година мина толкова неусетно. Днес е първият дено от най-хубавото и уютно време в годината.
Време беше да се осъзная, че не съм правила пост с нови неща от страшно много време, не че с другите постове съм много редовна... Истината е, че в последните два-три месеца ми се случиха адски много неща, животът ми пое в една много различна посока и аз все още се климатизирам...
Първо искам да предупредя - този пост може да ви се стори доста "постен". В него няма много нови покупки просто, защото не съм си купувала пости нищо в последно време. Но и за това си има причина. Макар нещата да са малко, не осначава, че не си ги харесвам страшно много. В някои дори съм влюбена и именно за това ги споделям с вас. Дано ви бъде интересно.



Това са трите нови неща в гардероба ми. Не са нищо особено, но страшно много си ги харесвам.
Синият пуловер е приятен на допир, стрегнат като материя и топъл. Моделът е втален и стои много добре. За момента е любимата ми дреха в по-студените дни. Марката е Kenvelo.

Бяла тениска с надпис "Ladies First" - нямаше как да се пропусне подобно бижу. За мен тази тениска е страхотна. Приятна материя, сладък надпис и малка перличка за повече разкош. Оказа се, че от ZARA са напускали доста готини тениски с надписи, които не са за изпускане, нищо че е декември.

Бялата блузка с камъчетата ми е любима! Според мен е много подходяща за идващите празници. Нежна и приятна на допир и внася доза блясък в мрачните дни. Попаднах на нея в магазина на Orsay в Outlet Center. Ако минавате надникнете. Има страхотни неща на невероятни цени.


Откакто съм в София, кожата ми се държи ужасно. Явно и тя не може да приеме новото място. Затова реших да се запася с продукти, подходящи за по-чувствителна и непослушна кожа. Взех си DD крем и мицеларна вода от серията на MIXA, която е обогатена с цинк и се пори с несъвършенствата. Ползвам ги от много малко време и все още нямам конкретно мнение.

Измивният продукт на NIVEA е доста странна покупка за мен. Просто не си взимам от козметиката на марката. Без причина. Използвам подобен продукт на друга марка и реших да опитам и този. По-лек е като косистенция и с по-нежни частици, което го прави и сравнително по-подходящ за чувствителна кожа. И ухае толкова приятно!



И не на последно място - книгата, в която съм влюбена! Момичета, това е магия, казвам ви! Откакто я имам, не съм спряла с рисуването. Толкова е отпускащо и приятно. Ако искате да си имате компания за приятна вечер с какао или вино - тя е!
Ето и страниците, които съм завършила до момента:


9 коментара:

  1. Чудесни покупки!
    Измивният продукт на Нивеа ми е любим.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! За момента и на мен ми харесва продуктчето. Кожата ми е чиста и не се изсушава.

      Изтриване
  2. Страхотни неща :))..а книжките, имам и трите, направо съм влюбена <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря тиии! И аз съм влюбена... Не я оставям да диша.

      Изтриване
  3. Искам мнение за DD кремчето на Mixa. И аз искам да си го купя, но нямаше тестер в магазина, а ми искаше да го пробвам преди да го взема и затова го оставих. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лори, ползвам го от скоро и все още неямам точно изградено мнение дали действа против несъвършенства, но хидратира кожата и не я оставя мазна, или лъщяща. Нещото, което ми направи впечатление е, че цветът в тубичката е доста по-наситен, а при нанасяне почти не е забелязва.

      Изтриване
  4. С какво я оцветяваш? Аз я имам но нещо не мога да я почна :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейй! Книжката я оцветявам с помощта на моливи и тънкописци за участъците, които искам да акцентирам.

      Изтриване
  5. Здравей,
    Всичко изглежда меко,уютно и лъха на спокойствие.а това е много подходящо точно за това време от годината.Книгата ти е много хубава и усмихната.Аз също си взех ,но ме е страх да започна да я оцветявам,дане би някъде да сбъркам.Целувки.

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena