сряда, 5 февруари 2014 г.

За любовта!

 В тази публикация ще ви покажа идеи за подаръци по случай Празника на влюбените. Нещицата, които ще ви предложа са не само прекрасни, а и ръчно правени. Тези подаръци са много по-красиви и лични. Всяко от тях е единствено по рода си, уникално и ценно. 
Ще ви дам връзки с творците, за да можете лесно да ги откриете, ако решите да изненадате любим човек с необичаен, но страхотен подарък!1. Розите, които говорят вместо Вас!
- тук можете да поръчате букет, отделни рози или листенца от рози с надпис - стандартен или по ваше желание! В сайта можете да намерите цялата необходима информация, която ви е нужна - цени, доставка, начини а свързване.


2. Рисуван порцелан и още...
- тук можете да поръчате чаши и други предмети изрисувани по ваше желание! Можете да се свържете с автора чрез лични съобщения и e-mail!

3. Ръчно изработени карвинг свещи
-тук можете да откриете най-прекрасните свещи. Изработват се в различни размери и цветове.
Можете да се свържете чрез лично съобщение с творците.

4. Магазин "Глухарче"
- Магазинът се намира във Варна, но пък предлага най-прекрасните букети (според мен!). В него можете да откриете и други ръчно правени красоти. Можете да ги разгледате и във facebook.


   5. Ръкоделницата
Тук можете да откриете разнообразни ръчно правени нещица. Магазинът се намира в сърцето Пловдив!
Надявам се да съм била полезна за тези, които не знаят, с какво да изненадат половинката си. Всички снимки които съм приложила са от страниците на творците!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena