понеделник, 27 април 2015 г.

Първа поръчка от Fashion DaysНе знам дали вие обичате да пазарувате от онлайн магазини, но аз в повечето случаи се въздържам. Винаги съм предпочитала да видя, пипна и премеря преди да купя, и виртуалния шопинг не ми е много по вкуса.
Е, има моменти в които изкушението е по-силно.
Fashion Days е платформа, която предлага доста добри кампании на известни марки, с чиято помощ можете да се сдобиете с модни продукти на доста добри цени.
За още по-голямо улеснение, има и мобилно приложение, чрез което пазаруването може да се случи дори в автобуса по време на задръстване.
Плащането може да се осъществи по банков път (с помощта на дебитна или кредитна карта) или с наложен платеж в деня на доставката.
Основното нещо, с което трябва да бъдеш въоръжен при пазаруване от Fashion Days, обаче се оказа търпението.

Направих поръчката си на 20 март, някак си с надежда че доставката ще е в рамките на десет дни, от приложението за смартфон, където обаче не се получава кой знае каква информация за срока на доставка.
Когато влязох в профила си от компютър, видях че срокът за доставка е предвиден от 9 до 15 април, а когато поръчката ми бъде обработена, че получа известие във виртуалната си поща. Добре. Някак си преглътнах факта, че не всичко се случва, както аз съм си наумила и кротко зачаках идването на насрочената дата. Само че докато доставката наистина бъде осъществена, от сайта промениха срока за доставка и то не веднъж, И така от 09.04-15.04, датата се промени на 14.04-17.04, а след това на 16.04-20.04.
Някак си смятам това за некоректно отношение от страна на екипа на Fashion Days. Ако беше поставен срок от един месец, някак си е по-нормално, отколкото в чакане на известие за обработена поръчка забележиш, че срокът е променен... и то не веднъж.След цялото това чакане, най-накрая получих мечтаната поръчка! Тези сладки маратонки/кецки на Адидас в любимия (за момента) цвят. Когато разглеждах предложенията в сайта ги видях - моят цвят и единствено моят номер! Нямаше начин да се пропуснат.
Маратонките изглеждат страхотно и нямат помен за имитация или някакъв дефект. От както ги получих ги разхождам гордо навсякъде с мен!
Цената им беше 59.90лв., а доставката на който и да е артикул от сайта - е безплатна.
Предвид нетърпеливата ми природа - чакането си заслужаваше!


6 коментара:

 1. Смела си :) Аз май единствено обувки не мога да поръчвам онлайн ахахха Всичко друго дори в магазина не меря :D Купувам на око :)
  Честити! Изглеждат страхотно! <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря тии, ама никак не съм смела - аз съм другата крайност. Меря всичкоооо и все нещо не ми харесва :д ужасен клиент с една дума...

   Изтриване
 2. ДА си ги носиш със здраве! И аз като Мери, само обувки не съм си купувала онлайн. Малък номер съм и предпочитам да премеря на място за да съм сигурна дали са ми удобни.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти! Аз аъщо нося малък номер (36) и се радвам ме успях да уцеля всичко да е точно с тази поръчка :D

   Изтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena