сряда, 12 март 2014 г.

Въпрос на време - Abaut Time


Филмът "Въпрос на време" е филм разказващ историята на Тим (Домнал Грейсън). Той е едно обикновено момче с необикновена дарба. Всеки от нас си е казвал "ако можех да върна времето назад щях да направя еди какво си...", е тим умее точно това. Филмът не показва фантастични сцени от ерата на динозаврите или връщане във Втората световна война, а именно как бихме променили обикновени житейски ситуации от живота си. Когато тим научава за дарбата си смята да я насочи в най-грандиозната си мечта, а именно да открие любовта на живота си. Интересното е, че той я открива в лицето на Мери (Рейчъл Макадамс) когато най малко очаква и дори без да използва дарбата си.
Режисьор на филма е Ричард Къртис, добил популярност с филмите "Наистина любов" и "Четири сватби и едно погребение" на който е сценарист.
Филмът разказва за малките неща в живота на всеки от нас - да откриеш любовта на живота си, да прекарваш дните си на плажа, да се възхищаваш на всеки един момент.
Според мен основното послание, което ни изпращат авторите е да се радваме на всеки един момент от живота си, да се стремим да откриваме красота навсякъде и по всяко време, да се радваме на изгряващото слънце и нощното небе, защото нямаме втори шанс да изживеем живота си по по-добър начин.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena