петък, 16 май 2014 г.

Какво ново - Май


Месец Май си ми е най-любим (все пак си е мой)!
И макар тази година да е изпълнен главно с мрачни и дъждовни дни, все пак слънцето не спира да напомня за себе си.
Така като си гледам новите продукти, явно Май за мен е месец на хигиената (купих си и гъба за баня, но реших да не я помествам тук)! Основно правило при мен е, че всички най-необходими неща свършват в един и същи момент и сякаш всичко това е един омагьосан кръг в който всеки месец определена група от козметиката ми трябва да се подмени с нова.

Този месец новите ми неща пак отново са разделени в двете основни групи!

Козметичен рафт:


1. Дезодорант спрей NIVEA double effect:
Ползвала съм и преди, а вероятно в бъдеще отново ще го ползвам. Приятният лек цветен аромат ме кара да го купувам отново. Спреят е с екстракт от авокадо и ефект за по дълго гладко усещане. Винаги предпочитам спрейовете пред рол-он или стик тъй като нямат допир с кожата и околната среда. В момента всички спрейове на Nivea в дрогерии lilly са на супер цена - 4,29лв.

2. Очна линия ESSENCE: 
Водоустойчива очна линия тип писалка. От двете страни е снабдена с различни крайници. Единият е тънък за леко и прецизно очертаване, а другият е с дебел писец - тип маркер за по драматичен ефект. Очаквайте и обстойно ревю с впечатления след като видя плюсовете и минусите, и определено след като се науча да я поставям правилно на клепачите си.

3. Мицеларна вода  Mixa:
Тази мицеларна вода е особено подходяща за хора със суха или чувствителна кожа. Много нежно премахва остатъци от грим или измивен гел. Не съдържа парабени и алкохол. Кожата ми остава нежна и чиста без ефект на опъване. Единственият ми проблем с тази мицеларна вода е помпичката, която буквално "изстрелва" продукта.

4. Балсам за устни Leocrema:
Когато съм затруднена с избора на нов вид балсам за устни, прибягвам до този. Обогатен е с мед и мляко, и има страхотен "топъл" аромат.

5. Лакочистител Lilly:
Зеленият (обогатен с масла)!
 Сигурно повечето от вас са го пробвали. Премахва много лесно лак и оставя ноктите хидратирани, без онова чувство за сухота, след свалянето на лака.

6. Тампони за почистване на грим:
Аз ги използвам с друга цел, премахвам измиващия гел от лицето си много по лесно с тяхна помощ. Просто го намокрям и събирам продукта от лицето. Използвам ги също и лесно сваляне на маски от лицето си.

Гардероб:


Към летния си гардероб добавих и тези две блузки.
Изработени са от една и съща материя - шифон и имат лека прозрачност.
Доста трудно успях да си харесам нещо из магазините. В момента повечето дрехи, които се предлагат ми идват прекалено "алоха" :) 
Реших че ще мога лесно да ги комбинирам както в по летни съчетания - къси панталонки и сандали, но също така ще мога да ги нося с дълги дънки и жилетки в по-прохладните вечери.
Блузката с розите взех от Tally Weijl, а изчистената от Caliope.
Съчетание на блузката с розите можете да видите и в Outfit of the day - 5.

1 коментара:

  1. Не съм пробвала мицеларната, но имам тоника и проблема с помпичката е същия :)
    Блогът ти е много хубав, не бях попадала до сега на него :) +1 последовател в мое лице.
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena