петък, 4 юли 2014 г.

Mary-Lou Manizer highlighter - The Balm


Ето че и аз най-сетне се сдобих с това малко женско бижу! Сигурна съм, че няма жена, която да не е чувала за този прословут хайлайтър на The Balm. Какво му е уникалното ли? Ами всичко - опаковката, ефекта, огледалцето, самия продукт.
Искам го от доста дълго време, но честно казано, цената му ме спираше, както и факта, че почти не използвам подобен тип декоративна козметика.
Е, да но моментът настъпи! Всъщност го взех адски изгодно, благодарение на Теди, от която научих за сайта www.feelunique.com и страхотните му намаления!
Отварям го веднъж и какво да видя... хайлайтър на The Balm намален с 20% и от 16 паунда, тогава беше 12,80 паунда. Допълнителен плюс: с първа поръчка, всеки клиент използва и 10% намаление :))) И това малко бижу стана мое само за 11,52 паунда! Да не говорим, че за покупки над 10 паунда доставката е безплатна. По-изгодно от това нямаше накъде!
Продуктът дойде много добре опакован, само за 5 дни!





Кутийката е много лека, но в същото време страшно стабилна. Направена е от пластмаса (не знам защо очаквах, че ще бъде метална) и се затваря плътно, без никаква опасност от отваряне (дори ми е трудно да я отворя, когато трябва). Има огледало от вътрешната страна на капачето и е голямо, разположено е върху цялата площ на капачето, не от онези малки огледалца, на които можеш да си видиш само носа :)
Продуктът е 8,5 грама и е страшно икономичен, но предоставящ максимален ефект! Предполагам че, най добрия вариант за нанасяне е с четка тип ветрило, която е лека и нежна и няма опасност продуктът да се разпраши.
Цветът е шампанско с миниатюрни златисти частици, които озаряват кожата без да се натрапват. Ефектът е здрава и сияйна кожа. Не стои изкуствено или прекалено лъскаво (разбира се, не трябва и да се прекалява).



6 коментара:

  1. Аз обожавам опаковката! <3 Моят го свърших и направо не знам как успях, при положение, че гримове при мен свършват много бавно, защото ползвам рядко...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сигурно и при мен ефекта ще е същия... това леко мацване по скулите действа пристрастяващо :))

      Изтриване
  2. Радвам се че съм помогнала:) Само малко ми чудно че правиш толкова бързо ревю. Не го ли получи преди 1-2 дни?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Даа, бързичко и нетърпеливо е, но понякога не мога да се сдържа :))

      Изтриване
  3. Разкошна, много се чудя дали да не си поръчам Синдито :)) повече клоня към праскова :))

    ОтговорИзтриване
  4. Сигурна съм, че което и да избреш няма да съжаляваш! Страхотен продукт, наистина! Толкова е е стествен и нежен при нанасяне, а в същото време придава страхотен бласък! :))

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena