четвъртък, 2 октомври 2014 г.

Cleansing Micellar Water - Mixa



От известно време, мицеларните води са сред най-предпочитането средство за премахване на грим. На пазара се срещат много разновидности на този продукт, а предпочитанията са най-вече индивидуални. 
Лично аз предпочитам това средство за почистване на грим. Държа да отбележа, че не нося очна линия, сенки и други трудно отсраними продукти и мицеларната вода, при мен, се справя идеално с премахването на фон-дьо-тен и спирала.
Водата на Mixa привлича вниманието с факта, че е предназначена за чувствителна кожа и очи (каквито са и моите) и наистина по никакъв начин не изсуша или дразни кожата и очите. Обогатена е с витамин В5 и екстракт от роза, който действа успокояващо. Долавя се много лек аромат. Не съдържа парабени и алкохол.




Нещото, с което не успях да свикна, дори след продължителна употреба е ужасната помпичка, която е крайно неподходяща за такъв (течен) тип продукт. При натиск, продуктът се "изстрелва" почти винаги в различна посока, което е доста неикономично. Както казах, водата е предназначена за чувствителна кожа и очи, но това по никакъв начин не се вижда в съдържанието - PARFUM/FRAGRANCE, а също така и DISODIUM EDTA.


0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena