понеделник, 1 декември 2014 г.

Младите таланти от 4хП с първото си представление в Пловдив - "Ах, Бродуей, Бродуей..."



Младите таланти от арт-сцена "4хП" завладяват тепетата! Талантливите и лъчезарни млади хора превръщат всяка вечер в празник на щастието.
Когато си на представление на "4хП" ти не си просто зрител, а си част от трупата. Именно за това всяко едно представление е различно, защото зрителите-участници всеки път ще бъдат различни.
Сигурно се чудите, защо "4хП"? Ами "4хП" означава "пространство за паратеатрални приключения в Пловдив". А целта на хората, стоящи зад този проект са хора желаеши да открият много нови таланти. 

Днес (1.12.2014г.) беше и първото представление на "4хП". Те представиха един пълен с живот мюзикъл, който носи името "Ах, Бродуей, Бродуей...".
В него участват Георги Арсов, Валерия Димитрова, Димитър Димитров, Дилян Дайновски, Марко Дженев, Ромина Николова, Петя Йосифова, Кристиана Милева, Калина Палавеева, Виолина Иванова, Ирен Петрова, Нева Димитрова, Весела Радева, Пламен Момчилов.
Режисьор е Николай Георгиев, чиято цел е да накара хората да бъдат себе си, а хореографът Петя Йосифова, чрез уникалната си усмивка и мек глас, може да накара всеки зрител да се предразположи към случващото се.

Мюзикълът "Ах, Бродуей, Бродуей..." те кара да се откъснеш от всичко случващо се. Изведнъж се озоваваш на място изпълнено с усмивки и топлина, и забравяш за света около теб. Най-хубавото на актьорите от "4хП" е, че те карат да се почувстваш част от цялостната идея, да бъдеш участник в сцените изпълнени със смях и веселие.
Сред танци, песни, жени по бельо...мъже по бельо... забравяш за студа на вън, сгряваш себе си, сгряваш и душата си.
На финала се чувстваш толкова пооужително зареден от непрестанните усмивки на младите актьори. И със сигурност ще се наложи да ги посети отново за да...
 ами за да презаредиш!

 Програма за предствленията можете да намерите на www.artscene4xp.com,  а мястото е бившата поща в Стария град (ул. Съборна N2)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena