събота, 4 април 2015 г.

Любимите ми цветове при маникюра за Пролетта


Здравейте! Тъй като вече Пролетта окончателно дойде - идва редът и на по-свежите приятни тонове в цялостната ни визия, а цветът на ноктите е жизнено важна част от нея.
Често съм споменавала, че в маникюра си залагам на двете крайности: или наситен цвят (най-често в червената гама), или на нежни и приятни нюанси, които подчертават ръцете по страхотен начин, а и не личат толкова ако закъснеете с подмяната.

В тази част от годината открих ето тези четири страхотни нюанса, които стоят много добре за сезона. Марката е Flormar, не мисля че е изненада - имам някакъв афинитет към опаковките им просто - толкова са ми любими! А и за цената си, са просто страхотни!

Има обаче една новост с опаковките им от известно време насам, която не се забелязва на пръв поглед - цветовете си имат имена! Толкова е сладурско - и някак си допълва самия цвят...



Ето ги и цветовете, с които запълних колекцията си за Пролет 2015:

Flormar - 246 Cream Silk - много приятен и нежен цвят в телесна тоналност. Полупрозрачен е. При нанасяне на два слоя се получава приятен и непретенциозен нюд цвят, който отива на всичко. Консистенцията е лека и съхне бързо. Много харесвам такъв тип цветове и често имам нужда именно от тях,  когато дълго съм била с по-искрящ маникюр. Можете да видите и пост за маникюр с негово участие тук.

Flormar - 320 Rose Taboo - страхотен пепелно розов цвят. Доста дълго си търсех подобен и се зарадвах, че го открих именно в лицето на Флормар. При нанасянето на два слоя се получава идеална покривност и плътен цвят. Сравнително издръжлив е, а консистенцията отново е лека и съхне бързо.

Flormar - 413 Tree Bark - разочароващ. Цветът е страхотен - приятно кафяв нюанс, който често ми се е искало да имам. Стои добре, но консистенцията е ужасна - тежка и гъста, не съхне добре и при нанасяне става на черти (сещате се за какво става дума).

Flormar - 323 Cherry Dessert - всъщност, този го имам от зимата, но все още го ползвам със същото удоволствие. Тъмен боровинков нюанс, който стои страхотно, а и е доста актуален. При нанасяне на два слоя се получава най-добра покривност. Любимото ми е, че макар цветът да е наситен и тъмен, консистенцията е лека, като на полупрозрачните цветове, съхне бързо и не се образуват чети. Жалко, че не са го постигнали при Tree Berk.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena