петък, 23 октомври 2015 г.

Да подготвим гардероба си за есента

Както всеки сезон и есента не може без няколко основни елемента, които да прибавим в гардероба си за да се чувстваме приятно и комфортно. Подготвям този пост от доста време, а времето навън стана драстично хладно... Все пак реших да споделя с вас петте основни неща, които присъстват в гардероба ми всяка есен, независимо от годината.



Шал в есенни тонове - това е аксесоар, който е способен да раздвижи и освежи всеки тоалет. За този сезон предпочитам големи и обемни шалове, но от леки материи, подходящи както за по-топлите есенни дни, така и за хладните вечери.

Боти на ток - те са идеални за есента, когато все още не е дошъл ред на дългите симни ботуши. Стоят супер както с дънки, така и с рокля.

Удобни балеринки - може би най-любимият ми тип обувки. Обожавам ги! Нося ги по множество различни начини. Почти винаги избирам цветни модели, които разнообразяват и най-семплата визия.

Голяма чанта - колкото и да са удобни малките летни чанти, есента е сезон, в който нещата доста се променят. Чаната трябва да побира всичко необходимо за да преживеем хладните и мрачни дни - чадър, шал, крем за ръце, балсам за устни...

Жилетка - чудото, което ни спасява в хладните дни. А, и да си признаем, тя е най-доброто решение, когато все още ни се носят готини тениски. :)

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena