събота, 5 ноември 2016 г.

Bio-Oil / Part 1


Започнах да използвам Био Ойл преди малко повече от два месеца. Причината - непохватно падане и страхотен белег на лявото ми коляно. Макар да съм на 24 години, все още се спъвам и удрям по всевъзможни начини, а след всяко нараняване резултатът е един и същ - белег. 
Независимо от големината на засегнатото място, по кожата ми винаги остават следи. Направо си имам дневник, в който може да се види всяко едно порязване, одраскване, удар или изгаряне от маша, преса, ютия
Последното ми епично падане преди година ме сдоби с голяма рана, която трудно зарастна, но остави тъмен и сравнително забележим спомен върху крака ми. Това е и причината да реша да пробвам доста рекламирания продукт - Био Ойл.


Според листовката трябва да се използва минимум три месеца, като аз реших да направя отделни постове по време на третирането, за да мога да дам максимално подробна информация за промините върху кожата ми. Съдържа съставката PurCellin Oil, която действа срещу стареенето и дехидратирането на кожата и спомага за подобряването вида й. Съдържа още: витамини А и Е, масла от лавандула, розмарин и лайка, и е подходящ както за лице, така и за тяло.

Първо: знам, че белегът е стар и не очаквам да успее да се заличи напълно, но до момента има видимо подобрение!
Като за начало, реших да си взема малката опаковка от 60мл., за да пробвам дали ще пасне на кожата ми. До момента нямам никакви оплаквания(сърбеж или зачервяване). Дори бих казала, че продуктът е супер икономичен и ако го използвате за конкретен участък едва ли ще ви бъде необходима голямата опаковка. Аз го нанасям сутрин и вечер върху белега, и като нощна грижа върху лицето (понякога), и в момента шишенцето е пълно над 80%. Нанася се много лесно. Консистенцията му е доста течна и в същото време мазна като на олио за тяло. Ухае много приятно, аз долавям леко ухание на катела. Разнася се лесно, а поставянето му вурху конкретен участък е улеснено чрез мъничък отвор, чрез който продуктът излиза на капки.
Според листовката Био Ойл може да се използва по много разнообразни начини- от подхранване, до заличаване на белези на всякакви участъци от тялото. Дори и лицето. Аз забелязах промяна още в първата седмица от лечението, но реших че си втълпавам. В начарото цветът на кожата ми в този участък бе тъмен като при синина. Откакто използвам Био Ойл забелязвам, че оттенъкът й е по-скоро червеникав, а в центъра - места с избистрен тен. Сякаш белегът започва да изчезва от сърцевината, където кожата е била най-много наранена, към краищата, където е била по-скоро охлузена. Надявам се това подобрение да продължи. Кожата в този участък е хидратирана и мека.

  
Преди използването на Био Ойл       Първи месец след използването му     Втори месец лед използване


 Пълен състав на продукта: Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate (Витамин A), Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Витамин Е), Anthemis Nobilis Flower Oil (Масло от лайка), Lavandula Angustifolia Oil (Лавандулово масло), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Масло от розмарин!), Calendula Officinalis Extract (Масло от невен), Glycine Soja Oil, BHT, Bisabolol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 26100.

1 коментара:

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: d.atanasova2parfimo.bg

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena