петък, 28 февруари 2014 г.

Любими продукти - Февруари

Здравейте! С пристъпването на последния ден от Февруари, реших да Ви представя любимите си козметични продукти. Някои от тях използвам от скоро, а други от доста дълго време, но всички изброени спечелиха доверието ми!





1. Слънцезащитен крем ABC Derm - BIODERMA
 -Tъй като кожата ми е много податлива към появата на лунички, никога не излизам без слънцезащитен крем. Избрах детски, тъй като е с много по-лека формула и се нанася лесно.

2. Червило ESSENCE - Coral Calling (01)
-Mного лек и приятен коралов цвят. Това червило е от новата колекция на ESSENCE. Не съдържа блестящи частици. Формулата му е изключително мека и лесна за нанасяне.

3. Крем за лице Acne Aut HIDRO ACTIVE- Biotrade
 -Tози крем се бори срещу появата на пъпки. Хубавото при него е, че е предназначен за суха кожа. Идеално хидратира кожата без да оставя мазни следи. Съдържа Пантенол и витамин Е, и има успокояващо и противовъзпалително действие.

4. Мицеларна вода ZIAJA - Natural olive
Мицеларна вода за почистване на грим, с натурален зехтин. Почиства кожата нежно и лесно, като зехтинът предпазва от дехидратация. Не оставя мазни следи след употреба. Подходяща и за чувствителна кожа.

5. 5 SEC PERFECT BLUR - Garnier 
Основа за грим с моментално матиращо и озаряващо действие. Прикрива леките несъвършенства и оставя гладко и приятно усещане през целия ден. Повече тук.

6. Argan Cristal Oil - BioOil
Кристали за коса с биологично чисто олио от Арган. Хидратират и подхранват сухите краища на косата. Нанасям на мокра коса и запарвам с хавлия. Косата ми става много мека и приятна на допир след употребата им.

7. Молив за вежди FLORMAR
Този молив е леко по-сух от другите които съм ползвала. Нанасянето му става с малко повече повторения, но пък не се размазва и си стои на мястото през целия ден.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena