петък, 25 април 2014 г.

Flormar Light Summer - LS06


И на пук на лошото време, което доста раздалечава представите ни за идващото лято, ще ви покажа един мой много любим лак за нокти!
Взех си го през изминалото лято и много често прибягвам към него.
Той е от серията Light Summer на Flormar. Серията е от няколко лакчета в много бледи, пастелни и летни тонове. Недостатъкът при другите цветове е точно поради факта че цветовете са много прозрачни и при нанасяне не се постига желаният ефект и цветът доста се различава от този в шишенцето.
Pale Peach (LS06) е моят фаворит от серията. Цветът е много мек с приятни прасковени отенъци. Има лек перлен ефект, който по принцип не харесвам, но не и тук :) Нанасям го винаги, когато си вземам "почивка" от наситените цветове. А и с подобен лек цвят, ръцете винаги изглеждат чисти, нежни и поддържани.  
Цветът има лека прозрачност след 2 нанасяния, но е плътен и равномерен и създава NUDE ефект, който стои страхотно на летния загар (и не само!). 
И макар лятото да мина отдавна, тази серия на Flormar, все още може да се открие по-големите козметични магазини и дрогерии.





4 коментара:

  1. Страхотни са цветовете от тази серия! Толкова нежни и деликатни... <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дааа! Страхотни и някак си много лежерниии :)))

      Изтриване
  2. И аз имам един лилавичък, само да бяха по-покривни щаха да са прекрасни!
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  3. Да, в шишенцето изглеждат доста плутни и хубави цветове, но нанесени на ноктите - не. Пробвах всеки цвят от серията, но този е единствения, който нанесен изглежда така, като е в шишенцето. Мисля да се запася с още някоя бройка, докато още ги има в магазините :))

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena