сряда, 21 май 2014 г.

Ако днес бях абитуриентка...


Повечето от момичетата, които познавам казват че биха променили доста неща ако днес са абитуриентки. Било то рокля, обувки, грим или прическа а някои, дори и всичко на куп.
Днешната дата (21.05) ме връща назад в 2011 година - колкото скорошна, толкова и далечна за мен дата. Точно тогава - 21.05.2011 година - беше и моят бал. Колкото бързо дойде, толкова бързо и отмина. дългите проби, за да бъде роклята идеална, още по-дългите походи по магазините за обувки - за да бъде роклята още по-идеална. Пробни прически, грим...
 Всяко едно момиче очаква този ден с нетърпение още от първия миг в който стъпи в училище. Денят в който се чувства принцеса. Денят в който тя е най-важна, най-красива. Интересното е, че когато се върна назад не бих променила нито част от начина по който изглеждам. Може би защото не се вълнувах от модерните рокли, а имах ясно изградена представа за моята, дълго преди това, нямах екстеншъни, изкуствени мигли и нокти. Не се вглъбих в идеята да бъда модерна. Бях себе си. Всичко го изразяваше - роклята обувките, косата и грима ми. Боядисах косата си, ден преди бала и доста си поплаках, след поръчката на роклята си бях втълпила че ще бъда същинска шаферка поради простотата и дължината и. Но в заветния ден всичко беше идеално. Не бих променила нищо, единствено бих добавила чифт ниски обувки, за да не се налага да ходя боса цяла нощ. 

Смятам, че всяко едно момиче е красиво на бала си. Не зависимо с колко скъпа рокля е, колко високи обувки е обуло и колко дълги коси си е прикачило. Важното е всяка една да бъде себе си! А най-важното е преживяването и забавлението! Защото накрая само спомените имат значение, всичко друго го изяждат молците :)









2 коментара:

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena