вторник, 24 юни 2014 г.

Biotrade - Acne Out hidro active

Acne Out hidro active е продукт създаден от българската козметична компания Biotrade. Кремът за лице е част от серията Acne Out, които предлагат цялостна грижа за проблемна кожа. Различното при този продукт е, че е специално предназначен за суха кожа. Създаден е за ежедневна грижа на проблемна кожа, обогатен с Пантенол за успокояване и хидратиране. Съдържа още и витамин Е, който има мощно антиоксидантно и подхранващо действие. Кремът може да се използва както индивидуално, така и заедно с останалите продукти от серията.

Използвам този продукт от Февруари месец, пиша за него чак сега, защото исках да си изградя изчерпателно и твърдо мнение за него. Търсенето на подходящ продукт за кожата на лицето ми, беше доста продължително. Проблемът се състои в това, че кожата ми е суха, но склонна към образуване на пъпки (не много) след които остават съмни петна, които трудно избледняват. Именно поради този факт търсех продукт, който да хидратира кожата ми, но и да предотвратява появата на пъпки. Пътят беше дълъг...повечето хидратиращи продукти или се справят добре с овлажняването или правят кожата ми мазна, но не се справят с пъпките. Тези пък, предназначени за проблемна кожа, изсушават така или иначе сухата ми кожа и тя започваше да се лющи.
Бях чувала много добри отзиви от близки за кремът на Biotrade - Acne Out, но и той е предвиден за мазна кожа. След монгото неуспешни опити, реших че ще го купувам. Влизам в сайта и какво да видя...нов (още топъл) крем Acne Out предназначен за суха кожа. Още на следващия ден отидох до най-близката аптека за да си го взема. Е, там го нямаше, дори ми се скараха, че "серията е специално предназначена за мазна кожа, и няма такъв крем"! Да, ама във следващата го имаше. И така от Февруари до сега, този крем е моят най-добър приятел. Количеството в опаковката е 60 мл. и е снабден с много удобна помпичка, така че продукта по никакъв начин да не може да има контакт с въздух и бактерии. Ароматът му е много лек, приятен и чист. Чрез помпичката по много лесен начин се взима точно толкова количество, колкото е нужно. След нанасяне продуктът изчезва за секунди! Но оставя никакъв мазен филм и дори следа, че поставяно нещо върху кожата. Кожата се усеща приятна, мека и хидратирана, и готова за нанасяне на фон-дьо-тен.
След четири месечно ползване, промяната в кожата ми е и видима. След предотвратяването на появата на пъпки, спря и образуването на петна с което се избистри и тенът на лицето ми. Не забелязвам черни точки и порите ми се свиха значително. Препоръчвам го силно, на момичетата с моят проблем, а да много подходящ е и за кожа подложена на агресивно лъчение с препарати против акне.


2 коментара:

  1. Точно от такъв продукт имам нужда! :))) Много изчерпателно ревю :)
    Само да питам каква му е цената :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обявената му цена в момента, в сайта на Биотрейд е 9.70 лева, но мисля че може да варира в зависимост от аптеките. Аз го взех за 10.80 преди четири месеца. Радвам се, че ти харесва ревюто, дано и кремчето ти хареса!
      Поздрави!!! :))))

      Изтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena