вторник, 28 октомври 2014 г.

Baby Lips - Peach kiss



Baby Lips - Peach kiss e част от доста нашумялата серия балсами за устни на Maybelline New York. Мака и от дълго време на пазара, при нас (в България) се предлагат сравнително от скоро. Самият асортимент е доста богат от към разновидности на серията, но по българските дрогерии се предлагат 6 вида - 3 безцветни и разбираемо - 3 с цвят.
Производителите обещават осем часово хидратиране на устните и усещане за бебешка мекота, а безцветните видове са обогатени и със слънцезащитен факто, който е обозначен на опаковката.




Вариантът Baby Lips, с който се сдобих е от цветните, предлагащи се на пазара. Цветът е нюд, обогатен с множество озаряващи частици и носи името Peach kiss. Самият нюанс е много приятен и страшно подходящ за тези, които предпочитат лекият и ежедневен грим. Аз съм от момичетата, които никак не се възприемат с цветни червила и винаги клоня към приятните и нежни тонове - именно такъв е и Baby Lips - Peach kiss. При нанасяне, балсамът оставя приятен мазен филм, който не е лепкав, но в никакъв случай не издържа 8 часа, както обещатат от Maybelline. При мен, след около час или два е необходимо подновяване. Блезтящите частички са много фини и не дразнят устните.
Като цяло този продукт е добър като качество, като имаме в предвид и цената и смятам, че се справя доста по добре от някои други балсами, предлагащи се на тази цена.



1 коментара:

  1. Аз съм с Baby Lips Electro - Berry Bomb. Обожавам го и се надявам скоро да пуснат електро серията и в България :)))

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena