четвъртък, 5 март 2015 г.

Матиращ крем Alverde - Beauty & Fruity


Здравейте!
В днешния пост ще ви разкажа по-подробно за симпатичното и цветно кремче на Alverde, което носи и симпатичното име Beauty & Fruity и е част от лимитирана серия на марката, но все още може да се открие по магазините.
Освен че имах нужда от нов крем за лице, който да е подходящ за възрастта ми, към избора на този ме наведе и любопитството - доста отзиви бях чела за измиващата пяна за лице от серията, но не и за крема, а и не бях пробрала кремовете на Alverde, а беше крайно време да поправя тази грешка.



Е, докато течеше продължителното тестване, из блоговете се появиха доста ревюта на днешния заподозрян и... моето мнение не се различава много от мненията на останалите момичета.
Както повечето знете, Alverde е дрогерийна марка, която предлага достъпни продукти с изцяло натурални съставки.
Кремът съдържа био екстракт от лайм, вода от ябълка и масоло от ший. Останалите му съставки също са от контролирано биологично производство и няма искуствени аромати и оцветители.
Консистенцията на крема е много лека и е необходимо много малко количество при нанасяне (количеството на снимката е напълно достатъчно за нанасяне на цялото лице). Ароматът му е малко по-силен от обичайното, леко сладникав, но свеж - на ябълки и лимон.




 Самият крем хидратира много добре и кожата се чувства добре през целия ден - дори при хладно време не съм повувствала изсушаване и опъване.
Според опаковката, кремът е предназначен за нормална или смесена кожа и действа матиращо, но тук не мога да се съглася напълно - наистина след нанасяне кожата е мигновено хидратирана без да има мазно усещане, но не бих казала, че това би било търсеното матиране от купувача, така че ако имате по-мазна кожа, не смятам че този крем би се справил с поверената му от марката задача.
Както казах по-горе, нужно е минимално количество от продукта. Ако се прекали, усещането е доста неприятно, а и при нанасяне на фон-дьо-тен се получава нежелан "кир ефект".
Но ако се овладее нанасянето, получаваме един много икономичен продукт, който хидратира много добре, без да оставя нежелано омазняване, а кожата остава нежна и приятна на допир.


6 коментара:

  1. хаха, мислех да го изпробвам, но леко ме стресна с това за мазната кожа. Моята е леко мазна и то не винаги, но може би ще се ориентирам към нещо друго :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ааа, Преси, кремчето е много приятно и хидратиращо (поне за моята по-скоро суха кожа), но не знам как би се отразило на по-мазна кожа... Но ако търсиш матиране, то със сигурност ще е необходим друг продукт, този не придава такъв ефект, въпреки че е обозначен като такъв...

      Изтриване
  2. Ох..и аз мислех да го пробвам ама с този нежелан "кир-ефект" някак си ме загуби :D Лесно прекалявам с кремовете за лице и май няма да рискувам...

    ОтговорИзтриване
  3. Още малко да поизхабя някои от кремовете ми и ще си го взема и аз, макар че ефекта с роненето ми е много неприятен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лори, ако бъдеш пестелива в нанасянето няма да имаш проблеми :)))

      Изтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena