четвъртък, 25 юни 2015 г.

Как да подбираме дрехите си правилно, за да имаме стилен гардероб


Със сигурност няма жена, която да не е казвала през живота си: "Нямам какво да облека!?".
Всъщност правилно подбраните дрехи пораждат множество от комбинации, чрез които можем да трансформираме дрехите и те всеки път да изглеждат различно. Ето няколко хитринки, с помощта на които гардеробът ви ще изглежда стилен и модерен, без да е необходимо да вложите цялата си заплата.




1. Не комбинирайте различни по цвят метали в облеклото си - това е едно от основните неща, които се стремя да спазвам, когато подбирам тоалета си за деня. Когато по дрехата има поставени метални елементи в златист/сребрист цвят, постарайте се да не излизате извън тази граница - така цялостната визия изглежда завършена.

2. Не робувайте на "моментната" мода - това е явление, което всяка от нас е виждала по улиците, и понякога е трудно да не се поддадем. В тези случаи е необходимо да стиснем зъби и отминем, защото само след месец, манията вече е отминала, а ние изглеждаме евтино. Винаги, когато пазарувате дрехи, избирайте класически, елегантни и изчистени модели - те изглеждат скъпи и на практика са вечни.




3. Не се страхувайте от цветовете - лятото е сезона, в който смело можем да загърбим (поне за малко) обичайните цветове в гардероба си и да заложим на нещо смело. Обожавам свежите и весели нюанси, а те от своя страна имат способност да повдигнат всяко настроение.

4. Черното винаги е правилно решение - черният цвят се подвизава отскоро в гардероба ми, но вече заема доста голямо пространство в него. В черно избирам най-вече изчистени рокли - изглеждат стилно и винаги могат да се преобразят с помощта на различни аксесоари.



5. Не робувайте на марки - модата е изкуство, чието вдъхновение, може да се намери на най-разнообразни места! В гардероба ми се намират дрехи от много различни места, дори и от магазини за втора употреба - там могат да се открият страхотни попадения, на невероятно ниски цени!

6. Премахвайте висящите конци - това е единственото нещо, което може да накара дрехата ви да изглежда евтина, дори тя да не е. Винаги след пазар оглеждам дрехите си (дори и отвътре) и почиствам забравените висящи конци.



7. Носете червено - това е единствения цвят, който може да ви накара да се чувствате уверена и женствена! Това е и един от любимите ми цветове и го обичам почти във всяка разновидност. Можете да разберете повече за тази любов тук.

8. Избирайте кройка според фигурата си - не гледайте какво стои добре на другите, а на самите вас. Всяка дреха е красива сама по себе си, но този който я носи, я прави уникална. Няма човек, на който всичко да му стои перфектно, всеки има своите недостатъци, но добре изглеждащите хора са тези, които се чувстват добре в кожата си.



9. Носете рокли - това е любимата ми дреха! Чувствам се удобно, красиво и женствено. Не се примирявайте само с един модел, при наличието на толкова много - разкроени и кукленски, прилепнали и женствени - във всеки един момент можете да изразите настроението си, само с помощта на рокля!

10. Подбирайте материи, които дишат - това е много важно. За да се чувствате удобно през целия ден, избирайте естествени, дишащи материи.



11. Не забравяйте аксесоарите - те правят тоалета различен и уникален. Различните съчетания дават възможност да изразите себе си и вашата собствена индивидуалност!



4 коментара:

  1. Страхотен пост, Ивс, искам още такива! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много полезна публикация за всички, на които модата не им идва отвътре. Аз също бих се радвала на повече такива постове. ^_^

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти!!! Модата все пак е и начин за себеизразяване и най-важното е да бъдем себе си при подбирането на дрехи. Радвам се че постът е полезен за тези, които често се колебаят какви дрехи да подберат. С удоволствие бих подготвила подобни постове! :))

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena