четвъртък, 9 юли 2015 г.

Летни бюти любимци

Тъй като отдавна не съм пускала пост за любими продукти, реших да направя един общ, в който да събера нещата, които използвам най-често в момента. Тези продукти не са многобройни, но пък са много подходащи за топлите дни. Ето ги и тях:

1. Gardenia and Rose facial serum - Refan - това е лек гел-концентрат, който получих като подарък преди време, съдържащ стволови клетки от гардения и розова вода. Подоходящ е за повехнала кожа. Използвам го вечер, на почистена кожа. Серумът е лек и прозрачен и съдържа малки сферички, които се разтварят при употреба. Попива моментално и не оставя мазен филм. Подходящ е и за зоната около очите. Ароматът му е много лек и приятен и оставя кожата приятно освежена.

2. Goat's milk eye cream - Ziaja - това кремче го взех без особено мислене. Подходящ е за нормална/суха кожа. Според етикета овлажнява и озарява зоната около очите. За човек с постоянни тъмни кръгове, озаряване не забелязвам, но приятно овлажнява кожата без да я омазнява и утежнява. Използвам го предимно сутрин.

3. 123 Perfect - Bourjois Paris - преди време фон-дьо-тен продуктите на марката бяха на проможионална цена и взех този, въпреки че все още нямах нужда от подновяване. Отскоро го използвам. Има лек аромат, който бързо преминава след нанасяне. Консистенциата му е по-скоро средна. Съдържа при коригиращи пигмента - жълт пигмент - срещу тъмни кръгове; лилав пигмент - срещу уморена кожа; зелен пигмент - срещу несъвършенства. Прави тена на лицето ми равномерен и е необходимо наистина малко количество от продукта (или аз все още не мога да свикна с покривността му).

4. Mary-Lou Manizer - The Balm - мисля че няма жена, която да не е чувала за този продукт. Преди време, когато го получих писах за него тук, но отскоро го използвам изключително често.

5. Made to Stay - Catrice - това е глос тип стейн, за който писах тук. Като цяло не харесвам наситени нюянси, но този продукт се превърна в любим! Използвам го изключително често, цветът е страхотен и не изсушава устните.

6. Hand cream with SPF20 - Lilly - това кремче не знам за кой път го купувам. Любим ми е през топлите месеци и предпазва ръцете. Приятен за нанасяне, овлажнява добре, а цената му е страхотна!

7. Double Effect - Nivea - доста приятно ухае и винаги го взимам, когато не мога да избера някакъв друг продукт за защита от изпотяване.

8. Балсам за плътност - Balea - за тези продукти прочетох за първи път от блогът на Лори. Има лек приятен аромат, не съдържа силикон и прави косата мека и хидратирана.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena