сряда, 15 юли 2015 г.

Летни модни фаворити

След като миналата седмица ви показах любимите си модни фаворити, реших да направя подобен пост, но свързан с модата. Лятото е сезонът в който можем да експериментираме смело с визията си и да залагаме на по-нетрадиционни аутфити. Стилът ми е по-скоро класически и тук подбрах нещата, които най-често използвам през летните дни.


1. Ефирни топове и блузи - това е най-срещаната дреха в гардероба ми и нещо, което често си купувам. Ефирните блузи са много подходящи както за големите жеги, така и за прохладните морски вечери, когато можем да ги комбинираме с лека жилетка. Притежавам много цветове, модели и материи, и това дава възможност за много комбинации.

2. Панталон в телесен нюанс - през лятото предпочитам да нося повече поли и рокли, и да си почина от дънките. В случаите, когато времето е намръщено прибяхвам до панталони в телесен нюанс. Те са приятни, съчетават се с всичко и допринасят за леко, свежо и лятно настроение, дори когато времето е сърдито.

3. Рокли - за мен това е най-женствената дреха и тя трябва да присъства в обилно количество при всяка една дама. Харесвам разнообразни модели, неробувам само на един. Разкроени, по тялото, едноцветни, на щампи... има толкова разнообразие в тази дреха и не разбирам жените, които не харесват тази дреха.


4. Сандали в телесен цвят - това е любимата ми лятна обувка, независимо дали е на ток или не. Може да се съчетава по страшно много начини и винаги изглежда стилно. Това лато най-често нося сандали с блестящ акцент (Daris Shoes), които имам от миналата година, но обожавам и платформи - за първи път си взимам подобен тип обувка, но се превърнаха във фаворит (Paolo Botticelli) .

5. Пантофки/балеринки - това е обувката, която никога не оставям. През лятото също обичам да хи нося. Стоят много хубаво с къси панталонки. Червените са ми сред любимите (Stradivairus).


6. Обемна цветна чанта (Paolo Botticelli) - тя придава свежест дори на най-скучния тоалет. Побира всичко необходимо за прекарването на цял ден навън.

7. Малка чанта с дълга дръжка (SIX) - страхотен модел за моментите, когато не желаем да носим много неща със себе си, а металните елементи я правят стилна.

8. Слънчеви очила (Max Mara) - при слънчевите очила винаги съм предпочитала моделите в кафяво. Защитават очите и са стилни и класически.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena