понеделник, 3 август 2015 г.

Малка черна рокля



Един от основните елементи в женския гардероб е малката черна рокля. Това е една непреходна дрехва, внасяща женственост и класа винаги когато я облечем.Според фигурата си, можем да предпочетем един модел пред друг, но това не ограничава начините по които можем да я съчетаем. 
Малката черна рокля дава множество от варианти за съчетания и можем бързо да е преобразим от ежедневен аутфит във вечерен.



Аз имам общо четири рокли, които доста се различават по модел и материя, но винаги успявам да съчетая според повода. Най-важното е да разберем кой модел подхожда най-добре на фигурата ни. Аз съм слаба и най-добре се чувствам в рокля с разкроена пола или модел по тялото. Единственото, което винаги избягвам е рокля с тънки презрамки или тип бюстие - никак не се чувствам добре в разголени модели.




Тези два модела са доста различни, но единственото общо е, че са разкроени в областта на талията. За мен този вид рокли са много женствени и в същото време внасят нотка закачливост в цялостната визия, защото се движат заедно с нас.
Черната рокля с ръкав е от приятна памучна материя, която е леко разтегателна. Нося я както зимата, така и лятото. За вечерна визия я съчетавам с класически обувки и чанта, а за по-ежедневна визия слагам колан и жилетка в един тон и залагам на обувки тип балерина.
Втората рокля е от шифон и е много приятна за носене през летните дни. Съчетава се страхотно с класически обувки в телесен цвят или сандали на платформа за по-ежедневна визия.


Следващите два модела са с кройка по тялото.
Първият модел - изцяло от дантела, е строг и официален. Носила съм го само за определени събития. Приляга идеално по тялото и смятам, че всяка дама трябва да има един такъв модел в гардероба си и да прибягва до него внаги, когато иска да изглежда удивително, без да полага много усилия. Прибрана коса и обувки с остър връх са напълно достатъчни.
Вторият модел е доста по раздвижен и интересен, подходящ за ежедневно носене. с набори около ханша и прибран в талията. Изранотен е от приятна памучна материя и често го съчетавам с ниски сандали с блестящ акцент в толите летни вечери.

4 коментара:

  1. Ууу, шифонената рокля е разкошшшшна <3
    Много хубав пост! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Мерии! Тази рокля всъшност я имам от около 2-3 години и си стои в гардероба от тогава... А сегаа почти няма възможност да влезе там :Д

      Изтриване
  2. Ах, дантелената рокля е точно по мой вкус <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се че ти харесва! Взех си я преди почти 4 години за един празник и от тогава ме е спасявала в доста ситуации. Но с всеки модел, тялото ни изглежда различно, но винаги красиво.

      Изтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena