сряда, 6 август 2014 г.

Нежен летен маникюр

Днес ще ви покажа едно ново мое попадение при лаковете на Golden Rose и нежно същетание в розово.
Като цяло лаковете ми откъм цветове можат да се разделят на две крайности - изкрящи и наситени цветове, и нежни, полупрозрачни тонове. Едно обаче е сигурно - не обичам перлени цветове... Обичам обаче красивите блестящи лакове с едри и забелязващи се частици, които най-често поставям на безименния прът - винаги гледам да са в тон със основния цвят и да се явяват аксент в маникюра.Тук съм използвала три различни лака. Основният е Golden Rose SELECTIVE номер 82, които като цвят е много интересен - нежен пастелен нюанс, но в същото време наситен и плътен. Цветът е нещо средно между прасковено и розово, и стои много нежно върху ноктите.
На безименния пръст съм нанесла лак номер 09, който е от същата серия на Golden Rose. Цветът е много нежно полупрозрачно розово.
Върху него сложих пласт от серията 3D Glaze отново на Golden Rose. Когато видях този интересен лак, нямаше как да го подмина. Течността в шишенцето е наситено розова със синьо-лилави пигменти, които блестят на светлина. Нанесен върху лак, розовият нюанс не се забелязва и на показ остават само блестящите частици. Опитах се да хвана истинския им блясък върху нокътя, но е почти невъзможно, тъй като са доста ситни и нежни, а неосветени са напълно прозрачни. Вероятно на по-тъмна основа ще се забелязват повече.

3 коментара:

  1. Благодаря ви! Реалния ефект върху ноктите, на живо е още по срахотен, сякаш имате стотици миниатюрни кристалчета, които остраняват слънцето :))

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena