сряда, 23 юли 2014 г.

NIVEA aqua effect - Cleansing Mousse



NIVEA aqua effect - Cleansing Mousse е успокояваща почистваща пяна за лице. В магазините се предлага в два варианта: син - за нормална кожа и розов - за суха. Предназначена е за нежно измиване на лицето и почистване в дълбочина. Хидратира кожата и осигорява естествения й баланс на влага. Обогатена с витамин Е.


Пяната е много приятна за използване - не се разтича, не е мазна и лесно се премахва след употреба. Розовата е предназнаена за суха кожа, каквато е и моята. Продуктът е течен, опаковката е снабдена с помпа и при настиск излиза много приятна и нежна пяна. Не съм сигурна за поочистващата й сила, няма го ефекта, който получаваме при по-гъстите почистващи продукти, но след употреба усещам кожата си много нежна и хидратирана. Не оставя мазен филм или опънатост след използване. Количеството е 150 мл, но е доста икономична. Ароматът и е страхотен - много нежен, свеж, ободряващ и чист (не знам как да го опиша, но ми е любим). Използвам пяната сутрин и обожавам това, че кожата ми не се опъва и исушава, а напротив хидратирана мека и нежна е, а ефекта е дълготраен, както и аромата. :))


1 коментара:

  1. Чудесно ревю :) Точно тази пяна на Нивея не съм я ползвала, но измивните им продукти доста ми допадат.Трябва пак да взема един любим почистващ гел за лице, който миришеше страхотно :))

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena