петък, 1 август 2014 г.

Четка за коса Dessata



Четката за коса Dessata е създадена за да спре ежедневните проблеми със заплетената коса. Създадена е от специален гел, който не създава статично електричество и има 440 меки бодлички, които разресват косата без да я накъсва. Бодличките са разположени на три нива, за да могат да достигнат до всяко косъмче. Подходяща е дори за разресване на мокра коса.



Самата четка се предлага в магазини Златна Рибка във всевъзможни цветове. Като цяло, косата ми е със здрав вид, гъста и расте бързо. Именно за това е предназначена и четката - за "отглеждане" на дълга и здрава коса. Единственият ми проблем са кичурчетата от долната страна, около врата. Направо са кошмар -  косъмчетата се заплитат до такава степен, че е невъзможно разплитането без скубане, а през зимата става още по-зле, когато дойде ред на шаловете и високите яки. Именно заради това заплитане, там косата ми е много по-къса и изтънена. И след известно умуване, реших да я взема - все пак инвестицията е дългогодишна.
След като я взех, не съм спряла да се реша - все пак пише, че по никакъв начин не вреди :). Откакто я ползвам, чувствам косата си някак по-здрава и по-текстурирана. Бодличките са много нежни и минават през косата без да я опъват и късат, а мекостта им прави много приятен масаж на скалпа по време на разресване, а заради него корените ми изглеждат много по-обемни.
Наистина смятам, че четката е една добра инвестиция, защото каквито и продукти да използваме, ако редовно увреждаме косата си със сила, тя няма как да бъде здрава.





2 коментара:

  1. Пробвала съм макадамия и тангъч тийзър, и десата е най-несполичлива според мен.. Макадамия си ми остава фаворит 😊

    ОтговорИзтриване
  2. Явно и при четките за коса, както и при козметиката, влиянието е различно за всеки човек. Хубаво е, че си успяла да откриеш подходящата за теб :))

    ОтговорИзтриване

Предоставено от Blogger.

Disqus Shortname

Comments system

top navigation

Subscribe

logo

footer social

footer logo

header-menu

Popular Posts

Flickr Images

Like us on Facebook

Popular Posts

© Art Enn viu, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena